Jona-weekend 2018: Abdijweekend met als thema "Vasthouden en loslaten"

“Laat los wat je gevangen houdt, houdt vast wat van waarde is”. Wat betekent dat? Voor ons persoonlijk, in relaties, in de samenleving, …
We geloven dat het goed is wanneer je de juiste balans weet te vinden tussen “wat je vasthoudt” en “wat je loslaat”. Als je dat goed doet, zet je een mooie voorwaartse beweging en groei op gang. Zoals het ritme van een hart bestaat uit intrekken (vasthouden) en loslaten. Vanuit dat ritme ontstaat een flow die alles mogelijk maakt.
Hoe doe je dat? Hoe vinden we een (goed) evenwicht tussen vasthouden en loslaten?  

vasthouden en loslaten

Wil je even genieten van een ander ritme en tijd maken voor een goed gesprek? Duik je mee samen met de andere deelnemers en de religieuze gemeenschap in de stilte en het gebed. Ervaar de wereld even ‘anders’.

Naast een inhoudelijke sessie door een externe begeleider en enkele gespreksmomenten over het thema, is er ruimte voor een wandeling, ontmoeting en informele gesprekken, en nemen we (voor wie dit wenst) deel aan de gebedstijden van de gemeenschap.
 
We willen je graag uitnodigen om dit weekend mee te beleven. Voel je je aangesproken maar heb je wat twijfels of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Tine Moerman via tinemoerman@gmail.com

Er kunnen slechts 14 mensen inschrijven, wees er dus snel bij!

Praktisch

Inschrijven:
Schrijf je voor 14 januari in via tinemoerman@gmail.com 

Waar: 
Het Jonaweekend vindt plaats in de Sint-Sixtusabdij van West-Vleteren Meer info op www.sintsixtus.be 

Wanneer:
Van vrijdagavond 23 februari 19.00u. tot zondagmiddag 25 februari om 14u. (graag enkel inschrijven voor het volledige weekend)

Voor wie: 
Voor jong en wat minder jong die zin hebben in een interactief en inspirerend bezinningsweekend op een toffe locatie

Richtprijzen: 
Eerst en vooral, de kostprijs mag geen reden zijn om niet te kunnen meegaan. Je kunt discreet met mij contact opnemen, dan zien we wat haalbaar is voor jou.
De prijs bedraagt 65 euro.
Er is ook een sociaal tarief van 55 euro voor mensen die het financieel niet zo breed hebben.
Op rek nr. BE21 3850 5306 2703

In de maand januari krijg je, na je inschrijving, nog meer praktische informatie, een deelnemerslijst en een programma toegestuurd.